sade gedhe gulung meksa titik

Intercooler ? apa iku, tenan? Punika saestu penting kanggo njaga engine kendaraan minangka akeh adhem sabisa. Iku ing paling apik wahana kanggo tetep kelangan minangka optimized kanggo digunakake iku.

Ilmuwan wis tansah makarya kanggo njaluk mesin kang luwih efisien. Efficiency uga gumantung ing pinten online lagi mimpin kanggo engine lan carane adhem iku.

Coolness saka udhara punika penting banget kang ndadekake manawa udhara punika panganan online kandhel lan kelangan kang pungkasanipun nyebabake akèh daya diprodhuksi dening engine.

int1

Air kanggo Intercooler online
ukuran inti 450 * 300 * 76mm 2,5 "Inlet & Outlet

Apa sing Intercooler?

 Lan Intercooler iku piranti sing digunakake kanggo nyimpen ngadhemke online sadurunge nemu menyang engine. Wis kaping cara saka apa. Lan Intercooler biasane cekap ing ngarep saka kendaraan kanggo njaluk minangka akeh cahya minangka bisa.

Intercooler ora digunakake ing saben kendaraan metu ana. Cars gadhah turbo mesin supercharged kudu intercooler.

Apa wis Intercooler needed?

 We ngerti sing engine mobil dianggo luwih nalika iku diwenehake karo tikaman online liyane. Intercooler digunakake kanggo persis padha waé.

Air getting out of the compressor is hot and is dense to some extent. An intercooler makes it possible that the air coming out of a compressor gets cooler before it gets into the engine. So it makes the air cooler and as a result, air also gets denser. The denser the air, the better it is.

A dense air will provide the engine with more volumetric air to generate more power as a result. The need of an intercooler is sheer in the sports cars and those vehicles which generate a lot of power.

9352 banyu Intercooler 2

Water Kanggo Air Intercooler -Size 12 "X11" x4.5 "

astra Intercooler kits

Black Intercooler Kit Kanggo KANGOO VXR Z20LEH 2.0T

How does Intercooler work?

Apa saka Intercooler ora akeh Komplek. Intercooler sing saiki ing banget ngarep saka kendaraan. Padha ngemot fins lancip kang nuntun udhara teka. Online saka kompresor tekan Intercooler minangka udhara panas. Ana pipo lancip liwat kang online saka kompresor ing travels.

Udhara njaba, kang serangan ing Intercooler karo kacepetan dhuwur amarga saka kacepetan mobil, mrodhuksi èfèk prosès dadi adhem ing pipo. efek iki ndadekake adhem online utama lan denser saka iku sadurunge sik njongko Intercooler ing.

Rong jinis utama intercooler

As a result, the engine is able to breathe in a lot more volume of dense air and thus produce extra power which results in higher top speed. The larger the surface area of the intercooler, the more effective it is for the job. Intercoolers are widely used nowadays by high power cars and other vehicles. There are two main types of intercoolers:

Air-to-air intercooler

USA

An air to air intercooler uses the air as a cooling agent. Air from outside makes the inside air, cooler and denser. These intercoolers are more widely used than the other ones.

Water-to-air intercooler

9638 intercooler1 banyu

These intercoolers use water as an agent to keep the air from a compressor cool. Water is taken to the pipes containing compressed air and the heat from the pipes is transferred into the liquid outside. These intercoolers are much similar to a radiator and are not much widely used.